palvelut & catering

Ei se haittaa, jos on mukavaa

Juhlien akuuttiin puu­tos­ti­laan

Me määrätään kaikkiin juhlapuutostiloihin heti paikalla kekkereitä ja juhlia. Sillä se paranee!

Kekkereitä ja juhlia on niin monia kun on kekkeröitsijöitä ja juhlijoita. Siksipä sinä meillä saat päättää, mitä haluat ja miten, ja me teemme sen. Jos sinulla on teema, me teemme ruoan sen mukaan. Jos sinulla on lempiruoka tai lempiraaka-aine, me teemme ruoan sen mukaan. Mitä haluatkin, me teemme niin, koska me osaamme ja haluamme.

Ja koska me ollaan melko fleksiibelejä, saat meiltä ruoan lisäksi tarjoilijan ja vaikka juhlapaikankin – jutellaan mitä sinä haluat ja me keksimme keinon miten se hoidetaan. Meille tärkeintä on, että sinä viihdyt ja syöt hyvin juhlapäivänäsi.

Pyydä tarjous

Pikkuveli-take away

Katso ajan­koh­tai­set kam­pan­jam­me

paikan päällä tai take away

Läpi vuoden keksimme kaikenlaisia herkullisia ja valloittavia elämyspaketteja lautaselle ja yhdessä oloon. Niitä onkin kiva muistella kiikkustuolissa ja vähän aiemminkin.

Hemmottele omaa valiojoukkoasi joko paikan päällä pikkuVELIssä tai tilaa TAKE AWAY -paketti, jossa saat esivalmistellut herkut vaivattomasti haluamaasi osoitteeseen. Laita vain tarjolle ohjeemme mukaan ja patsastele suosiossa! 

Maistuvia kou­lu­tuk­sia…

ruoan, viinin ja lähiruoan maa­il­mas­ta

Ja järjestyy pikkuVELIn kautta innostavat koulutukset, luennot, kurssit – ryhmille, yrityksille, kouluille tai kaveriporukoille, jolla tiedon jano on suuri. Viinit, erilaiset erikoisruokakurssit, á la carte -ruokakurssit, lähiruoka tahtovat olla Jarille sydämenasioita, ja sillä palolla se kertoo niistä eteenpäinkin.

Ravintoloitakin Jari kouluttaa, erilaisista asioista. Kysy, räätälöidään siitäkin paketti tarpeiden mukaan – kun me saamme haasteen, me innostumme entisestään. Kokeile vaikka.

Jari Ruonakoski