Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yksittäisten lounasannosten kotiinkuljetus päättyy

Lisätty 10.08.2020

Nyt kun kevään karanteenit ja kesälomat on ohitse, on Valtakadun lounasravintolamme asiakasmäärä palannut jälleen takaisin normaaliin. Siksi keskitymmekin nyt palvelemaan paikanpäällä ruokailevia ja take away -lounaita hakevia asiakkaitamme. Tämän johdosta lounasannosten kotiinkuljetus päättyy meidän toimestamme. Jatkossa lounaitamme kotiin kuljettaa ateriapalveluna mm. Kototuote.

Isot kiitokset kaikille kevään ja kesän aikana lounaita kotiin ja työpaikoille tilanneille asiakkaillemme! Teidän avullanne selvisimme Koronan aiheuttamasta ahdingosta. Vaikka kulunut vuosi onkin ollut todella haastava, olemme oppineet paljon uusia toimintatapoja ja mahdollisuuksia kehittää toimintaamme ja jatkossa tiedämme miten vastaavissa tilanteissa kannattaa toimia.

Loppuun vielä muistutuksena; hyvä käsihygienia sekä turvavälien noudattaminen on edelleen suositeltavaa! Mikäli sinulla on influenssan kaltaisia oireita, ethän tule ravintolaamme ollenkaan. Näin pidät itsesi lisäksi huolen myös muista ihmisistä ympärilläsi sekä ravintolamme henkilökunnasta.

Mukavaa alkanutta syksyä kaikille!

Panoraamakuvat tiloistamme

KatsoKatso