Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tilaisuuksien ja kokousten järjestäminen PikkuVELIssä

Lisätty 02.09.2020

Koronaviruksen leviämisen edelleen jatkuessa saamme paljon kyselyitä miten varmistamme meillä järjestettävien kokousten ja muiden tilaisuuksien turvallisuuden. Listasimme tähän alle kolme tärkeintä kohtaa, joiden avulla pidämme huolen jokaisen tilaisuuden turvallisuudesta niin hyvin, kuin se on mahdollista:

1. Turvavälien suhteen teemme aina kaiken voitavamme kulloisenkin tilan huomioon ottaen. Tämän lisäksi suosittelemme asiakkaillemme kasvomaskien käyttöä, etenkin jos turvavälien noudattaminen tuntuu hankalalta.

2. Tällä hetkellä THL:n ja hallituksen rajoitukset ravintoloille on ainoastaan, että kaikille asiakkaille täytyy olla oma istumapaikka ja tämä pystytään meidän tiloissamme helposti toteuttamaan. Pyrstö-kabinettimme mahdollistaa jopa jokaiselle oman pöydänkin, riippuen tietysti tilaisuuden osallistujamäärästä.

3. Ravintolastamme sekä kaikkialta sen tiloista ja hotelli Käenpesän käytäviltä löytyy kirjalliset kehotukset käsienpesuun sekä desinfiointiin. Mahdollistamme nämä hygieniatoimet useilla eri desinfiointipisteillä sekä kaikille avoimen WC-tilan läheisyydellä.


Mikäli olet kiinnostunut järjestämään kokouksen tai muun vastaavan tilaisuuden meidän tiloissamme, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse pikkuveli@pikkuveli.fi. Lue lisää ja katso kuvia tiloistamme täältä.


Tervetuloa kokoustamaan Lintutielle!

Panoraamakuvat tiloistamme

KatsoKatso