Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Miksi suosittelemme pöytävarauksen tekoa etukäteen?

Lisätty 22.07.2020

HUOM! Tämä teksti koskee vain Hotelli Käenpesän yhteydessä olevaa Lintutien ravintolaamme, ei Valtakadun lounasravintolaa. :)


Pääkaupunkiseudulla ja muissakin isommissa kaupungeissa suosittujen ravintoloiden pöydät ovat lähes poikkeuksetta täyteen varattuja, etenkin viikonloppuisin.  Varauksen tekeminen etukäteen auttaa salin henkilökuntaa suunnittelemaan illan kulkua ja varautumaan ruuhkapiikkeihin. Keittiö puolestaan pystyy paremmin esivalmistelemaan annoksiin tarvittavat komponentit, kun osataan arvioida tarkemmin illan asiakasmäärä. Näin sekä palvelu, että ruokien valmistaminen on sujuvampaa ja vältytään turhilta odotteluilta.

Tänä kesänä kaiken tämän lisäksi on otettava huomioon myös Korona ja sen mukanaan tuomat haasteet sekä hallituksen ohjeet. Tekemällä pöytävarauksen helpotat siis myös mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämistä, mikäli niin ikävä tilanne ravintolassamme sattuisi käymään. Tämä on syytä kaikkien ottaa huomioon edelleen, vaikka poikkeustila ja -rajoitukset ovatkin jo lähes kokonaan purkautuneet!

Meillä täällä maaseudulla ollaan kuitenkin totuttu siihen, ettei varauksia usein tehdä etukäteen. Ja tässähän ei sinänsä ole mitään pahaa, sillä kaikki asiakkaat ovat meille aina tervetulleita, mikäli tilaa on. Joskus on kuitenkin käynyt niin ikävästi, että olemme joutuneet käännyttämään ovelta pois kokonaisia seurueita tai pyytämään palaamaan parin tunnin päästä uudellen. Etenkin viikonloppuisin tiettyihin aikoihin ravintolassamme saattaa olla aivan täyttä tai vaikkapa jokin yksityistilaisuus. Tämä on ikävä tilanne asiakkaan kannalta, jos on sattunut ajelemaan paikalle vähän kauempaakin asti illallisen toivossa.

Otimme alkuvuodesta käyttöön uuden Quandoo -nettivarausjärjestelmän, joka on nopea ja helppo käyttää. Sen kautta myös varauksen peruminen tai muuttaminen onnistuu näppärästi, mikäli et pääsekään saapumaan varaamaasi aikaan. On ollut ilo huomata miten moni kanta-asiakkaistamme on jo ottannut varauksen teon rutiiniksi ja toivommekin, että käytäntö lisääntyy tulevaisuudessa entisestään.

Varauksen pääset tekemään helposti suoraan tästä.

Loppuun haluamme vielä kiittää lämpimästi kaikkia teitä ihania asiakkaitamme, jotka olette tukeneet meitä niin poikkeusolojen aikana, kuin sen jälkeenkin! On ollut suuri ilo saada jälleen palvella teitä ja nähdä paljon tuttuja kasvoja nauttimassa hyvästä ruoasta ja juomasta poikkeusolojen jälkeen.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesän jatkoa toivottaa pikkuVELIN poppoo! :)


Panoraamakuvat tiloistamme

KatsoKatso