Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uutta! À la carte -ravintolan (Lintutie 1) burgerit ja salaatit tilattavissa nyt myös netistä! Nouda tai tule syömään paikan päälle. Klikkaa tästä tilaussivulle

Live-esiintyjiä pikkuVELIN terassilla

Lisätty 08.06.2020

ILOISIA UUTISIA!

Kesäkuu, terassikelit ja poikkeusolojen purkaminen tuovat mukanaan ilmaiset livekeikat pikkuVELIN terassille juhannuksen jälkeen!

Muistattehan kuitenkin, että paikkamäärä terassillamme on rajallinen ja nykyisten hallituksen määräysten mukaan jokaisella asiakkaalla on oltava istumapaikka!

Tämän  vuoksi pöytävarauksen tekeminen etukäteen on suositeltavaa. Varauksen teet helposti tästä.
HUOM! Klikkaa puhelinnumerosi alla näkyvää "special request" -painiketta ja kirjoita kenttään toiveeksi terassipöytä!


Kaikki keikat alkavat klo 19 ja kestävät noin klo 22 saakka. Tähän mennessä varmistuneet esiintyjät ja päivämäärät:

LA 27.6. Markus P. Kaarto

Kaikkien Ylivieskalaisten tuntema laulaja-laulunkirjoittaja-näyttelijä Markus tunnetaan omaan vangitsevaan tyyliinsä esitetyistä kotimaisista cover-kappaleista sekä monipuolisesta omasta tuotannostaan.
Lisätiedot: https://www.facebook.com/Markus-P-Kaarto-314635228639645 ja https://soundcloud.com/markarlevy

PE 3.7. Duo Kiia & Jone

Kokkolasta lähtöisin oleva sisarusduo, joka soittaa akustista cover-musiikkia nuorekkaalla ja energisellä otteella. Duo on perustettu jo vuonna 2012, joten keikkakokemusta parivaljakolla löytyy jo pitkältä ajalta.
Lisätiedot: https://www.facebook.com/duokiiajone


LA 18.7. DJ Alijas

DJ Alijas on Ylivieskasta käsin uraa tekevä ammattilais-DJ, joka on villinnyt juhlakansaa yökerhoissa ja tapahtumissa ympäri Suomen jo vuosikymmenen ajan. DJ Alijas tulee nostattamaan kuuman heinäkuisen lauantai-illan tunnelmaa terassillemme chillin kesämusan tahdissa. Ota kaverit mukaan ja tuu nauttimaan rennosta meiningistä ja kylmistä juomista!
DJ Alijaksesta lisää: https://www.facebook.com/djalijas

LA 25.7. Eilinen

Duon muodostavat Anu Jämsä (laulu) ja Juhani Haverinen (piano). Vastikään perustettu Eilinen esittää vahvoja tulkintoja ikivihreistä klassikkokappaleista tuulahduksella tuoreempaa musiikkia. Käy kuuntelemassa etukäteen alla olevista linkeistä ja tule ihastelemaan duoa myös livenä!
https://www.youtube.com/watch?v=K3dtVDYkXuQ
https://www.youtube.com/watch?v=pmYPyRpZ9hs
https://www.youtube.com/watch?v=Us9Du3H41MI
https://www.youtube.com/watch?v=K3dtVDYkXuQ

PE 31.7. Julia Läspä

Julia Läspä on Ylivieskalaistunut, Kokkolasta alunperin kotoisin oleva laulaja. Hän on ihastuttanut kuulijoitaan ympäri Suomen upealla äänellään ja positiivisella luonteellaan. Tervetuloa nauttimaan Julian eläväisestä esiintymisestä herkullisen ruoan ja kylmien juomien äärelle! Julian löydät Instagarmista nimellä @julidasofia


Nähdään terassilla hyvän musiikin, herkullisen ruoan ja kylmien juomien merkeissä. Tervetuloa! :)Panoraamakuvat tiloistamme

KatsoKatso